top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSaskia Martin

Oh jee…. Het is al heeeeeeeel lang geleden dat we elkaar gezien hebben! Sorry hoor!


Ik bedacht me dat het tijd werd voor een nieuwe post, want er zijn wel een aantal zaken die ik met jullie wil delen en die me nauw aan het hart liggen. Dus ik terug flink achter mijn laptop... zo lang was het toch nog niet geleden dat ik jullie iets had geschreven?


Foutje... Blijkbaar heb ik jullie al niet meer lastig gevallen met mijn hersensspinsels sinds oktober 2018!!!! Sorry daarvoor!!! of misschien alsjeblieft ;-)… Het is maar hoe je het bekijkt natuurlijk!


Nu heb ik een heel erg drukke periode achter de rug, want ik ben naast mama van een geweldige kudde en roedel, ook mama geworden van een 'echte' jongen. Tijl werd geboren op 21 april 2019 en heeft sindsdien heel veel liefde, lachen, warmte en ontroering op deze wereld gebracht, maar ook weinig tijd …. Maar ondertussen ben ik dus wat beter gewend aan het nieuwe ritme en begint Tijl ook te snappen dat slapen 's nachts ook wel fijn is... Dus ik hoop jullie snel terug iets nieuws van leesvoer te kunnen voorleggen... Dus... tot snel! Met een echt paardenbericht!

109 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page