top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSaskia Martin

Ripley's Believe it or not! Deel 2

Bijgewerkt op: 19 jul. 2018

Gisteren heb ik jullie al verteld over Ripley zijn geweldige leiders kwaliteiten. Maar dat is niet de enige reden waarom hij voor ons als pensionstal en paddock paradise goud waard is! Ripley is ook fantastisch met kinderen en jongeren! Of ze nu gewoon zin hebben om met paarden bezig te zijn, of ze een time-out nodig hebben, of misschien met zichzelf of de hele wereld in de knoop zitten... Op Ripley kan je rekenen. Hij wijst ze graag de weg.Ripley zijn hobby's

Ripley vindt het dus heerlijk om rond te racen op zijn eigenste Paddock Paradise. Lekker hard gaan! En dat mag je dan echt heel erg letterlijk nemen. Hij gaat plat door de bochten, spurt door de paden en gaat regelmatig een wedstrijdje aan met de leden van zijn kudde. Hij vindt het heerlijk! Daarnaast houdt hij van groomen met zijn dames. Dat mogen zijn dames op vier of twee benen zijn, maakt niet zo heel veel uit! Wandelingetjes in het bos vindt hij ook top en samen aan de slag met grondwerk, academisch werk, schriktraining, clickertraining, ... zolang er voldoende wordt afgewisseld is het allemaal goed!


Tip:

Zet ook jouw paard aan tot beweging en nieuwsgierigheid. Een paddock Paradise is in onze ogen ideaal, maar zelfs zonder PP kan je veel doen met een beetje creativiteit.Bijvoorbeeld:


  1. Gebruik Slow Feeder hooi netten

  2. Leg veilige obstakels in hun stal/paddock/weide

  3. Zet water, hooi en eventuele zoutblok ver uit elkaar

  4. Hang regelmatig een zeil of iets anders 'eng' op, zeker waar ze graag stil blijven staan


67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page